ТЦ Aladdin виставлено на продаж — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТЦ Aladdin виставлено на продаж

Фондовий ринок
1534
Британський інвестиційний фонд Meyer Bergman виставив на продаж торговий центр Aladdin, який розташований в Києві. Даний об’єкт є єдиною власністю інвестиційного фонду в Україні.
Інформацію про наміри продати актив підтвердили три офіційні джерела – директор торгового центру, консультант з нерухомості та інвестиційний банкір. Консультантом з продажу об’єкта є компанія Cushman & Wakefield, повідомляє Ліга Бізнес.
Очікується, що від угоди отримають вигоду в сумі $22,5 млн. За ці гроші продається 10 571 квадратний метр торгової площі, на якій розташовані 120 магазинів. Орендарі зайняли 99% всіх площ торгового центру. Щомісяця відвідувачами центру стають 325 тис. осіб.
Британський інвестиційний фонд придбав ТЦ Aladdin в 2008 році за $40 млн. Компанія продає об’єкт, бо інакше їм довелося б вкладати кошти в реконструкцію і розвиток торгового центру. Продаж нерухомого майна є стандартним для роботи інвестиційних компаній. Інвестори викуповують подібні об’єкти на 5-10 років, а потім виходять з них. Таку думку висловив генеральний директор консалтингової компанії NAI Ukraine Віталій Бойко. На даний момент відомо, що вже є кілька девелоперів, які ведуть переговори, але договір поки не підписано.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас