Альфа-Мобайл шукає найкращі ідеї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Мобайл шукає найкращі ідеї

Фондовий ринок
584
Альфа-Мобайл шукає найкращі ідеї
Стрімко розвиваючи свої мобільні канали комунікації з клієнтами, Альфа-Банк Україна наразі входить до п’ятірки кращих онлайн-банків України. Але прагнення зробити свій мобільний додаток Альфа-Мобайл ще привабливішим спонукало команду Альфа-Банку Україна до пошуку найкращих ідей щодо нового концепту додатка серед талановитих дизайнерів України.
Тому Альфа-Банк Україна оголошує конкурс серед незалежних дизайнерів та дизайн-студій України, які бажають взяти участь у розробці найкращого концепту для мобільного додатка Альфа-Мобайл. Власник найкращої ідеї забере приз у сумі 50 тисяч гривен, а також отримає можливість реалізувати свій дизайн разом із командою Альфа-Банку Україна.
Обирати кращу з кращих ідей буде авторитетне журі з діджитал-фахівців банку, керуючись заздалегідь визначеними критеріями, такими як оригінальність, дотримання UX принципів, відповідність користувацьким історіям тощо.
Детальніше про конкурс та вимоги до ідей викладено за посиланням.
Заявки до участі приймаються до 8 червня 2018 року включно.
***
Альфа-Банк Україна і Укрсоцбанк – універсальні банки з приватним міжнародним капіталом і перевіреною часом надійністю. Уже 25 років ми надаємо повний спектр сучасних банківських послуг фізичним і юридичним особам і підтримуємо наших клієнтів в будь-яких життєвих ситуаціях. За класифікацією НБУ, Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк входять у групу банків іноземних банківських груп.
За матеріалами:
Альфа банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас