Аналітики Weiss озвучили свіжий рейтинг криптовалют — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аналітики Weiss озвучили свіжий рейтинг криптовалют

Фінтех і Картки
1493
Цього разу аналітики Weiss з оптимізмом дивляться на майбутнє EOS, яка отримала оцінку B, але водночас ополчилися на всі альтернативні версії Bitcoin.
У коментарях до рейтингу аналітики радять триматися подалі від усіх криптовалют, які мають Bitcoin в назві, якщо це не оригінальний Bitcoin. Крім того, Хуан Вільяверде, експерт з криптовалют в Weiss, позитивно відгукнувся про EOS.
У рейтингу Weiss негативну оцінку також отримала DigiByte, незважаючи на всі успіхи цієї криптовалюти за останній місяць. На думку експертів Weiss, за цим проектом стоїть людина, відома під іменами Еверетт Форт і Ретт Крейтон. Вільяверде назвав його «серійним криптовалютником» через його пристрасть до створення нових криптовалют, в назві яких присутнє слово Bitcoin. Серед них ZClassic, Bitcoin Private і Bitcoin Prime.
Суть роботи цього серійного криптовалютника – це копіювання коду існуючого проекту, зміна кількох неважливих моментів, ребрендинг, а потім просування його як чергову “революцію в криптовалютній індустрії”. Вони наживаються на розробках інших людей і приховують той факт, що їхня робота – всього лише дешева імітація.
У список цих “підроблених” криптовалют також входить Bitcoin Diamond і Bitcoin God. Віллаверде також звинуватив Bitcoin Cash в інтелектуальній нечесності. Оскільки, на його думку, потреби у збільшенні розміру блоку до 32 мегабайт не було, через те, що монета взагалі-то не сильно популярна.
Їх реальна проблема полягає в тому, що занадто мало людей використовують цю криптовалюту. Фактично, наші останні дані показують, що їхня мережа обробляє всього 20.000 транзакцій на день. Тому цей апдейт був абсолютно безглуздий.
Кілька місяців тому, коли компанія опублікувала свій рейтинг, багато ентузіастів криптовалюти розлютилися від того, що Bitcoin отримав оцінку C+. Мартін Вайс, засновник рейтингового агентства, заявив, що криптовалюта номер один поступово поступається своїм конкурентам, незважаючи на вражаючу частку ринку і величезну ринкову капіталізацію.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас