У Сінгапурі випускають Bitcoin-банкноти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Сінгапурі випускають Bitcoin-банкноти

Фінтех і Картки
615
Компанія Tangem оголосила про запуск розумних Bitcoin-банкнот в магазині Megafash Suntec City в Сінгапурі. Смарт-банкноти покликані зробити володіння і розповсюдження криптовалют такими ж простими, як використання паперових грошей.
У заяві представників компанії сказано: “Bitcoin-банкноти, доступні в номіналах 0,01 і 0,05 BTC, радикально покращують простоту і безпеку придбання, володіння і розповсюдження криптовалют як для досвідчених користувачів, так і для новачків”
Tangem розповіли, що «відправили першу партію в 10 000 купюр потенційним партнерам і дистриб’юторам з усього світу для реалізації пілотної версії.
Розробники стверджують, що їх розумні Bitcoin-банкноти «аналогічні до добре захищених паперових банкнот». Посилаючись на простоту їх використання, компанія пояснює, що «немає спеціальної інфраструктури, немає складних додатків», просто торкніться банкноти смартфоном, сумісним з NFC, щоб переконатися, що гаманець містить діючі активи».
Крім того, компанія заявляє, що її банкноти оснащені повноцінної захистом EAL6 + для всіх криптовалют. Закриті ключі забороняють копіювання гаманця і його активів».
Безпека і відкритий вихідний код мають першорядне значення для користувачів, як і гарантія, що компанія не має доступу до коштів, що зберігаються на їхньому продукті.
Проте компанія стверджує, що поділилася повним вихідним кодом зі швейцарською фірмою Kudelski Group, що займається кібербезпекою, яка завершила всебічний огляд і всеосяжний аудит безпеки архітектури продукту.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас