Рейтинг культових 3-дверних позашляховиків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рейтинг культових 3-дверних позашляховиків

Технології&Авто
1869
Як відомо, короткобазні позашляховики відрізняються відмінними якостями з точки зору подолання бездоріжжя, а також мають низьку вагу в порівнянні з їхніми більшими побратимами. Експерти назвали десятку культових 3-дверних всюдиходів, які стали легендами з моменту їх появи у продажу.
На перший рядок даного ТОП експерти видання Motor поставили відразу дві моделі – GMC S-15 Jimmy і Chevrolet S-10 Blazer, які по суті є клонами.
Друге місце було віддано моделі Mitsubishi Pajero Evolution, виробництво якого здійснювалося в період з 1997 по 1999 рік. Автомобіль був розроблений для марафону «Париж-Дакар». Під його капот встановлювався 3,5-літровий мотор V6 з віддачею в 280 кінських сил.
Третя позиція дісталася Toyota Land Cruiser, а саме версії JF40. Автомобіль з видатними показниками геометричної прохідності користувався дуже високою популярністю.
До ТОП-5 також увійшли: Jeep Wrangler і Range Rover, а в десятці цього рейтингу відзначилися такі моделі: Dodge Ramcharger, Ford Bronco, Suzuki Jimny, Isuzu VehiCross і ВАЗ «Нива».
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас