Австрійська компанія вироблятиме лижі у Вінниці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Австрійська компанія вироблятиме лижі у Вінниці

Фондовий ринок
921
Компанія Head International GmbH збудує в Україні завод із виробництва гірськолижного обладнання.
Відповідний меморандум підписали між компанією та владою Вінниці та Вінницької області, йдеться у повідомленні Офісу із залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest.
З цієї нагоди президент Петро Порошенко зустрівся з виконавчим директором компанії Head та колишнім спеціальним представником прем’єр-міністра Великої Британії Гордона Брауна Йоганом Еліашем.
“Ми провели ретельний аналіз не тільки України, а й інших країн. Я вважаю, що Україна пропонує найкращі можливості для конкурентоспроможного випуску продукції в цій частині світу, навіть кращі ніж в Китаї”, — цитують Еліаша у прес-службі адміністрації президента.
Проект розрахований на три етапи.
Упродовж 2019-2020 років планують збудувати найбільший завод компанії з виробництва продукції для зимових видів спорту (лижі, лижні черевики та лижні кріплення).
Кількість нових робочих місць на початковому етапі становитиме близько 300, а з 2022 року під час розширення виробництва орієнтовна кількість нових робочих місць сягатиме 1 тисячі, очікують у компанії.
Вартість проекту становить 80 мільйонів євро.
За словами першого віце-прем’єр міністра Степана Кубіва, щорічний фонд оплати праці становитиме 150 мільйонів гривень.
Head International Holding GmbH — австрійська компанія, що виробляє спортивне обладнання для зимових видів спорту, тенісу та підводного плавання з аквалангом. Виробництво компанії розташовано в Австрії, Чехії, Болгарії, Китаї.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас