Kia представив свій новий електрокар Niro EV (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Kia представив свій новий електрокар Niro EV (фото)

Технології&Авто
1999
На міжнародній виставці International Electric Vehicle Expo, що проходить зараз у Південній Кореї, відбулася офіційна прем’єра нового електричного кросовера Kia Niro EV. Він на одній зарядці батареї проїжджає 380 км.
Kia Niro EV зовні сильно схожий на стандартний Niro і на гібридний Niro Plug-in Hybrid, однак між ними є і відмінності. Так, у електричного Niro ми помітили унікальний передній бампер з «спортивними» повітрозабірниками і рестайлінговий задній бампер з вентиляційними отворами. Є й інші невеликі зміни (новий нижній повітрозабірник, додаткова пластикова оболонка корпусу), але вони, на наш погляд, не принципові. У Niro EV є зелені акценти і 17-дюймові легкосплавні колісні диски.
Покупцям Niro EV запропонують з двома варіантами батарей – 39,2 кВтг і 64 кВтг. На менш потужній батареї кросовер зможе проїхати 240 км, а з більш потужною батареєю – 380 км. Звісно, з більш потужною батареєю автомобіль буде коштувати дорожче. Динамічні характеристики ще не оголошені.
Kia в строго дозованій кількості видає інформацію про електричний Kia Niro EV. Ми не розуміємо, з чим це пов’язано, адже прем’єра цієї новинки відбулася, і вже навіть у Південній Кореї почалося на неї попереднє замовлення. Можливо, її ще не повністю підготували до серійного виробництва.
У будь-якому випадку, Kia обіцяє почати продавати Niro EV до кінця цього року. Але спершу його випустять тільки на південнокорейський ринок.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас