Стали відомі назви нових кросоверів Ford — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стали відомі назви нових кросоверів Ford

Технології&Авто
715
Ще в грудні 2016 року Ford подав заявку на реєстрацію назви Maverick, але тільки нещодавно її було офіційно оформлено. Американський автомобільний гігант має намір використовувати слово Maverick в назві свого нового автомобіля, але про яку саме модель йдеться – не уточнюється.
Одночасно з цим було зареєстровано і назву Timberline. У цьому випадку теж не вказано, для якого типу автомобіля вона призначена.
Деякі автомобільні ЗМІ вважають, що назви Maverick і Timberline отримають нові кросовери Ford. Сегмент SUV продовжує зростати великими темпами, і тому американська автомобільна компанія хоче посилити в ньому свою присутність за рахунок випуску декількох нових моделей. Можливо, це будуть кросовери, що за дизайном кузова нагадують Bronco, але тільки менших розмірів. В принципі, запатентовані назви добре підійдуть для середньорозмірного кросовера з квадратною формою кузова.
Раніше повідомлялося, що Ford планує припинити випускати в США більшість своїх седанів і хетчбеків, залишивши тільки Mustang і Focus Active. Замість цього він зосередитися на виробництві кросоверів, позашляховиків і пікапів.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас