Укрзалізниця стежитиме за пасажирами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрзалізниця стежитиме за пасажирами

Фондовий ринок
2118
“Укрзалізниця” має намір придбати 100 комплектів систем відеоспостереження для встановлення в пасажирських вагонах. Відповідний тендер розміщено на порталі ProZorro, заявки для участі в ньому приймаються до 18:00 18 травня, передає ЦТС.
Повідомляється, що кожен комплект буде складатися з трьох відеокамер та монітора. Очікувана вартість закупівлі вказана на рівні 7,5 млн гривень з ПДВ, при цьому поставка обладнання повинна відбутися вже до кінця поточного року. Аукціон за цим тендером буде проведено 25 червня.
У тендерній документації зазначено, що відеореєстратор системи відеоспостереження повинен бути здатний приймати записуваний сигнал у роздільності як мінімум Full HD (1080 пікселів по висоті) і з частотою 25 кадрів на секунду, при цьому безперервний час роботи повинен становити не менше ніж 360 годин. Відеокамера також повинна мати захист від вібрації.
У комплекті з відеокамерами обов’язково повинен бути 7-дюймовий TFT-монітор, а також два жорсткі диски з обсягом по 1 террабайту кожен.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас