Apple готує гарнітуру з двома 8K-дисплеями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple готує гарнітуру з двома 8K-дисплеями

Фондовий ринок
628
Поінформовані джерела повідомили, що проект з кодовою назвою «T288» поки що перебуває на ранній стадії розробки, вперше дискусії про нього відбулися в компанії в листопаді 2017 року, повідомляє 3Dnews».
Згідно з графіком, запуск новинки очікується в 2020 році.
Робота гарнітури, ймовірно, буде залежати від окремого блоку, що діє як «мозок» пристрою. Прототип блоку на даному етапі виглядає як корпус персонального комп’ютера. Для передачі зображення будуть використовуватися два дисплеї з роздільною здатністю 8K (7680/4320 точок) для кожного ока. Щоб уникнути проблем з дротами, наявними у таких натільних пристроїв, як HTC Vive і Oculus Rift, всі датчики, необхідні для відстеження руху, будуть вбудовані в гарнітуру і блок.
Через вимоги до пропускної здатності AR і VR, і щоб обійтися без дротів, система «T288», як стверджується, буде задіяти технологію WiGig, що використовує частотний діапазон 60 ГГц. Процесор Apple для пристрою буде грунтуватися на 5-нм технології. Для порівняння, процесор A11 Bionic смартфону iPhone X побудований з використанням 10-нм техпроцесу.
Підтримка роздільної здатності 8K поставила б продукт Apple у вигідне положення по відношенню до існуючих гарнітур. Vive Pro, наприклад, забезпечує набагато більш чітке зображення, ніж більшість VR-гарнітур, лише маючи роздільну здатність 1600/1440 точок для кожного ока.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас