Київстар попередив про проблеми з поповненням рахунків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київстар попередив про проблеми з поповненням рахунків

Фондовий ринок
3397
У мережі одного з найбільших операторів стільникового зв’язку України, компанії «Київстар», стався масштабний збій. Багато клієнтів сьогодні зіткнулися з неможливістю поповнити свої рахунки. Відомо, що проблеми виникають з 11 ранку у всіх, хто намагається відправити гроші з сервісів Приватбанку.
Зокрема, гроші не надходять на клієнтські рахунки при поповненні через Приват24, а також відповідних мобільних додатків. Не працюють і сервіси в терміналах «Привату» і банкоматах.
Збій викликаний мережевими неполадками самого оператора і не має відношення до Приватбанку, кажуть у прес-службі фінустанови. Хоча проблему вирішують спільно – фахівці обох компаній намагаються вирішити цю проблему якомога швидше.
В Приватбанку розраховують, що ремонтники впораються до кінця сьогоднішнього дня. І згадують аналогічні неполадки в роботі обладнання стільникового оператора, що сталися 28 квітня. Тоді проблему вдалося вирішити протягом кількох годин.
Зазначимо, за версією авторитетної премії FinAwards2018, Приват24 переміг у номінації «Найкращий інтернет-банк». Послугами сервісу користуються понад 6,3 млн осіб. За допомогою Приват24 мільйони українців поповнюють мобільні телефони, здійснюють перекази, оплачують комунальні платежі і багато іншого.
Детальніше дізнавайтесь на сторінці банку.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас