ТОП-7 автомобілів, на яких можна їздити без прав в деяких країнах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТОП-7 автомобілів, на яких можна їздити без прав в деяких країнах

Технології&Авто
3153
У деяких західних країнах і в Австралії стає популярною одна тенденція, суть якої полягає в тому, що керувати автомобілем можна без водійського посвідчення, маючи тільки сертифікат, отриманий в одній з автошкіл. Цікаво, що іспити складати не потрібно, а експерти склали список машин, за кермо яких можна сісти без прав.
Лідером рейтингу виступає Belier Jade Classic. Для того, щоб сісти за кермо такої машини, потрібно бути старшим за 16 років. Швидкість авто становить 45 км/год, а витрата палива на 100 км дорівнює 3,2 л. Друге місце дісталося Belier Jade Racing. Цей автомобіль схожий на вищезгаданий. Це авто облаштували деякими спортивними компонентами і стильними ременями.
У ТОП-5 потрапили Aixam Minauto і Aixam Sensation. Перша характеризується своєю дешевизною і комфортом. Друга відрізняється широким асортиментом агрегатів і можливістю впровадження електричного двигуна. На шостій позиції – Aixam D-Truck. Ціна такої вантажівки не перевищує вартість легкових моделей. Вантажопідйомність машини складе 175 кг. ТОП-7 закриває Chatenet CH40.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас