Топ-10 найочікуваніших автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Топ-10 найочікуваніших автомобілів

Технології&Авто
3231
У найближчі три роки автовиробники обіцяють випустити декілька цікавих моделей. Ось найбільш очікувані з них.
Ford Mustang Mach 1 2020
Ford вже офіційно підтвердив, що в найближчі роки в продажу з’явиться електричний кросовер Mach 1, створений на базі мускул-кара Mustang. Судячи з усього, це буде високопродуктивний кросовер з агресивним дизайном кузова.
Кросовер Ferrari 2020
Ferrari вже почав розробляти свій перший кросовер. Цей проект отримав кодову назву FX16. Його створять на тій же платформі, що і GTC4Lusso нового покоління. У Lamborghini є кросовер, чому б таку модель не створити Ferrari?
Спорткар Dyson 2020
Компанія Dyson хоче зайнятися випуском спорткарів. Для цього вона готова інвестувати 2,7 млрд. доларів. Перший спорткар цієї компанії багато в чому нагадує нам моделі McLaren.
Alfa Romeo 6C 2020
Ми думаємо, що Alfa Romeo 4C вже недовго перебуватиме в серійному виробництві, враховуючи появу нових Giulia і Stelvio. Найменша модель в лінійці Alfa Romeo повинна отримати більш висококласну заміну – 6C. У цієї новинки буде кращий дизайн і потужніші двигуни.
Toyota Supra
Мабуть, появи жодного автомобіля з таким нетерпінням не чекають, як Toyota Supra нового покоління. Її створять на базі концепту FT-1, показаного ще в 2014 році, а також на основі концепту GR Racing, який ми побачили вперше всього кілька місяців тому.
Tesla Model Y
Компанія Tesla планує розробити і випустити на ринок новий невеликий електричний кросовер Model Y, який розміститься в її лінійці під Model X. Дизайн кузова цієї новики візьме деякі елементи від дизайну інших моделей Tesla.
Porsche 911 Hybrid
Porsche вже тестує на дорогах загального користування гібридну версію свого знакового спорткара 911. Правда, ми досі не знаємо, коли відбудеться її презентація і коли вона з’явиться у продажу. Відомо тільки, що загальна потужність її гібридної силової установки досягне приблизно 700 к.с.
Opel Insignia OPC 2019
Спершу очікувалося, що «заряджений» Opel Insignia OPC дебютує в 2017 році. Тепер стверджується, що ця подія відбудеться в 2018 році. Швидше за все, під час автосалону у Франкфурті. Під капотом у Insignia OPC повинен розташовуватися чотирициліндровий двигун з турбонаддувом потужністю 310 к.с.
BMW i5 2019
Цілком природно, що BMW планує розширити лінійку «i», запропонувавши нову модель, яка буде розташовуватися між i3 і i8. Очікується, що BMW i5 за своїми розмірами буде більшою, ніж хетчбек i3, а на одній зарядці батареї він зможе проїхати близько 320 км.
BMW 8 Series Convertible 2019
У стандартного купе BMW 8 Series буде версія в кузові кабріолет. BMW зараз активно її тестує. У неї під капотом знаходиться 4,4 л бі-турбо двигун V8 потужністю близько 630 к.с.
За матеріалами:
motor.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас