Стала відома дата пуску автомобілів по Керченському мосту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стала відома дата пуску автомобілів по Керченському мосту

Світ
4700
Укладання асфальту на автодорожній частині Керченського моста завершено. В даний момент йде облаштування автодороги. Про це повідомив заступник гендиректора з інфраструктурних проектів ТОВ “Стройгазмонтаж” Леонід Риженькін, передає “Кримський міст”.
За його словами, завершено укладання асфальтобетону на 19 км дороги. Йде налагодження деформаційних швів, технологічних проходів. Укладений асфальт відповідає всім необхідним вимогам.
Роботи з асфальтування моста почалися в липні 2017 року. Будівельникам належало укласти нижній шар асфальтобетону товщиною 6 см на площі понад 380 тисяч кв. метрів і покрити його шаром асфальту товщиною 5 см.
Основний обсяг цих робіт був виконаний навесні 2018 року. Зараз шляховики встановлюють 1072 щогл освітлення, бар’єрну огорожу, шумозахисні екрани, 61 дорожній знак. Також на ділянках мосту встановлять два інформаційні щити.
Нагадаємо. Кримський міст дав тріщину ще до офіційного відкриття. Відразу в двох місцях тріснула 256-я опора, яка знаходиться посередині Керченської протоки.
Президент України Петро Порошенко доручив подати в суд на Російську Федерацію через будівництво Керченського моста в окупованому Криму. А сайт “миротворця” виклав документи з даними 299 працівників ТОВ “МТ-Груп”, які брали участь у будівництві Кримського моста 21 жовтня 2016 року.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас