"Укравтодор" відмовляється від ямкового ремонту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укравтодор" відмовляється від ямкового ремонту

Особисті фінанси
1213
В “Укравтодорі” вирішили відмовитися від проведення ямкового ремонту доріг. Про це повідомив глава “Укравтодору” Славомир Новак.
Так, Славомир Новак запевняє, що всі ремонти доріг (середні, капітальні), які проводилися в 2017 році – виконані на хорошому рівні.
“Так, дефекти можуть бути – це нормально в будь-якій країні світу. Однак за дефекти в межах гарантій відповідають підрядники. Інша справа – аварійні ремонти. Коли сходить сніг, в Україні починається так званий ямковий ремонт. Це не ремонт по своїй суті, це аварійна ліквідація ямковості для забезпечення проїзду по дорогах. Тимчасові, крайні заходи. Частиною нашої стратегії є відмова від таких ремонтів”, – зазначив глава “Укравтодору”.
Він також підкреслив, що відразу відмовитися від такого ремонту неможливо. “Наприклад, в минулому році завдяки ямковому ремонту був забезпечений проїзд по 40 тис. км доріг. Коштів, які ми витратили на це, – нам вистачило б тільки на 300 км середнього ремонту (це 10-15 км на кожну область)” – підкреслив Славомир Новак.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас