Австрія планує перевозити вантажі з Китаю через Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Австрія планує перевозити вантажі з Китаю через Україну

Казна та Політика
533
Австрія зацікавлена у збільшенні обсягів вантажних перевезень з Китаю через Україну. Про це повідомила посол цієї країни Герміне Поппеллер на зустрічі з міністром інфраструктури Володимиром Омеляном 25 квітня.
У квітні 2018 року було здійснено пілотний рейс контейнерного поїзда за маршрутом Китай-Австрія, який пройшов по території України. Поїзд складався із 40 вагонів, перевезення здійснювалося в контейнерах на фітингових платформах.
Під час зустрічі обговорювалася можливість виділення окремої нитки графіка за маршрутом і використання контрейлерних платформ.
Як повідомлялося раніше, Міністерство інфраструктури планує організацію так званих мультимодальних перевезень в рамках Стратегії сталого розвитку логістики до 2030 року. За рахунок цього доставка вантажів по території України може стати дешевшою і зручнішою за рахунок організації єдиної системи перевезень всіма видами транспорту.
Мова йде про розширення можливостей переміщення вантажу за запланованим маршрутом, без перевантаження (наприклад, в одному і тому ж контейнері), але з використанням різних транспортних засобів (наземних, водних, повітряних), щоб якомога швидше доставляти товар замовнику.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас