День фінансів, 24 квітня: #Будетількидорожчати? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 24 квітня: #Будетількидорожчати?

786
Вівторок, 24 квітня. Менше курити. Менше смітити. Менше їздити.
З травня подорожчає проїзд в поїздах. Наприклад, вартість проїзду в купе нічним поїздом в середньому збільшиться на 100 грн. Від підвищення цін на квитки УЗ в цьому році планує отримати приблизно 400-500 мільйонів гривень.
З ранку також з’явилася інформація, що “Київпастранс” має намір підвищити тарифи на проїзд в наземному комунальному транспорті. Начебто з 15 липня прогнозується підвищення тарифу до 8 гривень. В результаті “Київпастранс” прогнозує отримати 1 117,4 млн гривень доходів від перевезення пасажирів за підсумками 2018 року.
Вдень КМДА прокоментувала перегляд вартості проїзду в громадському транспорті, пообіцявши, що рішення про перегляд вартості проїзду в столиці буде детально вивчатися і обов’язково буде винесено на громадське обговорення.
А от “Київкомунсервіс” має намір підвищити тарифи на вивезення сміття. Відповідне рішення має затвердити Київська міська державна адміністрація. Повідомляється, що для населення вивезення сміття подорожчає на 34%.
Можуть “злетіти” ціни і на сигарети. За кілька років середня вартість пачки сигарет в Україні підніметься до 94-100 грн. Таке подорожчання вже закладено в ухвалених поправках до Податкового кодексу.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас