Infiniti розробить п'ять нових моделей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Infiniti розробить п'ять нових моделей

Технології&Авто
770
Infiniti протягом найближчих п’яти років випустить на ринок п’ять нових моделей автомобілів. Першим стане новий кросовер QX50. Про це розповів голова Infiniti Роланд Крюгер, повідомивши, що всі вони будуть розроблені для китайського ринку.
У Китаї в останні роки продається найбільше нових автомобілів в світі. Китайці щорічно купують більше машин, ніж навіть американці. Тому багато великих автовиробників створюють моделі спеціально для китайського ринку.
Так, наприклад, чинить Infiniti. Ця компанія планує протягом найближчих п’яти років створити для Піднебесної п’ять нових моделей. Завдяки цьому продажі Infiniti на китайському ринку повинні збільшитися в 3 рази.
25 квітня під час відкриття Пекінського автосалону відбудеться офіційна прем’єра розкішного кросовера Infiniti QX50. Його продажі почнуться в кінці поточного року. Ця модель створена виключно для китайського ринку. В інших країнах її продавати, на жаль, не планують.
Інформації про інші чотири новинки, які Infiniti створить для Китаю, поки що немає. Можливо, деякі з них з’являться до 2020 року.
Infiniti розробить п'ять нових моделей
До речі, на автосалоні в Пекіні Infiniti покаже ще й новий концепт Q. Він покаже напрямок дизайну, в якому будуть створюватися нові моделі цього бренду.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас