LG готує бюджетний смартфон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG готує бюджетний смартфон

Фондовий ринок
335
Стало відомо про наміри LG представити найближчим часом не тільки два смартфони флагманського рівня, але і недорогий пристрій з серії Stylo.
Зовнішній видгляд новинки, що очікує на реліз – моделі Stylo 4 – був розсекречений одним з інсайдерів, які мають відношення до американського оператора Cricket Wireless, повідомляє «3Dnews».
LG Style 4 навряд чи виявиться ексклюзивом для Cricket Wireless, про що свідчить поточна політика південнокорейського виробника по відношенню до гаджетів вказаного мобільного сімейства. Що стосується безпосередньо самого прес-рендера із зображенням LG Style 4, то тут можна сміливо стверджувати про запозичення стилістики у LG G6 і привабливість дизайну в цілому.
За попередніми даними, LG Style 4 отримає дисплей 18:9 з діагоналлю 5,5 дюйма і роздільною здатністю HD+ або навіть FHD+. Основна концепція серії Style буде простежуватися і в пристроях четвертого покоління. Це означає, що прихильникам LG варто розраховувати на характеристики нехай і не початкового, але досить бюджетного рівня: SoC Snapdragon рівня не вище ніж 625/626, не більше ніж 3 Гбайт оперативної пам’яті і досить ємний акумулятор на 3000-4000 мА•год
Невід’ємний атрибут будь-якого LG Style – фірмовий стилус в комплекті – буде актуальним і для моделі Style 4.
На даний момент подробиці про LG Style 4 офіційні представники компанії не розголошували.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас