Банкір року: Хто отримав престижну премію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банкір року: Хто отримав престижну премію

Фондовий ринок
921
«Банкір року» – щорічна премія FinAwards, яка відзначає внесок того чи іншого фінансиста в розвиток не тільки однієї фінустанови, але і всієї банківської системи. Цього разу «титул» отримав Андрій Пишний – глава Ощадбанку.
Всього на цю премію претендувало 11 глав найбільших українських банків. Їхні кандидатури вибрало журі, що складається з «акул» банківського ринку. Серед них – виконавчий директор Незалежної асоціації банків України (НАБУ), голова правління Всеукраїнської асоціації фінансових компаній, представники Ernst&Young, GFK Ukraine, MasterCard, StarLightMedia, YouControl і інших компаній.
Остаточну крапку в цьому питанні поставили відвідувачі FinTech Forum і FinAwards 2018, які через таємне голосування і вибрали Пишного «Банкіром року».
Сам переможець вважає, що насправді престижну нагороду отримав не він сам, а цілий колектив Ощадбанку.
«Скоріше, це питання до самого фінансового співтовариства, чому воно так вирішило. Я ж відчуваю, що це якесь визнання результатів роботи всієї нашої команди, команди Ощаду. Доказом того, що найстаріший банк країни сьогодні, через чотири роки модернізації, є доказом реальних змін», – розповів Андрій Пишний.
Серед досягнень команди Пишний взідначив модернізацію відділень, впровадження технологій, а також підтримку бізнесу.
«Створено нову мережу філій – понад 600 відділень, новий веб-банкінг, яким користується майже 2,7 млн ​​клієнтів, введено нову комунікацію з клієнтом – максимальна відкритість, прозорість і я навіть сказав би щирість, стала реальністю нова корпоративна культура персоналу, який оновився більш ніж наполовину. А новий потужний напрямок – підтримка ММСБ – абсолютно нелінійна програма, а глибока і світоглядна стратегія, що виходить далеко за межі банківського сектора і яка докорінно змінює парадигму мислення українського суспільства. Зізнаюся, приємно, коли цінують те, над чим працюєш п’ятий рік поспіль і в найскладніших умовах. Своєю роботою наша команда хоче показати: якщо такий архаїчний банк як Ощад може змінюватися на краще і вийти в лідери, то в нашій країні можливо все», – поділився Пишний.
Церемонія нагородження проходила в інноваційному парку Unit City, де були присутні топ-менеджери провідних українських банків і фінансових компаній. Нагороди переможцям вручали Іван Євтушенко, директор компанії Treeum, до якої входять «Мінфін» і Finance.ua, а також глава українського представництва Міжнародної фінансової корпорації IFC Олена Волошина.
Повний список номінантів на цю посаду виглядає так:
  • Сергій Черненко, голова правління, член наглядової ради банку ПУМБ
  • Петро Крумханзл, голова правління Приватбанку
  • Іван Світек, голова правління Укрсоцбанку, CEO «Альфа-Груп» в Україні
  • Кирило Шевченко, голова правління Укргазбанку
  • Андрій Пишний, голова правління Ощадбанку
  • Володимир Лавренчук, голова правління Райффайзен Банку Аваль
  • Сергій Тігіпко, голова Наглядової ради ТАСкомбанку
  • Дмитро Дубілет, CEO Монобанку
  • Михайло Букрєєв, голова правління Індустріалбанку
  • Михайло Власенко, голова правління Ідея Банку
  • Тамаш Хак-Ковач, голова правління OTП Банку
За матеріалами:
Мінфін.com.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас