Кращий інтернет-банкінг — премія FinAwards 2018 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кращий інтернет-банкінг — премія FinAwards 2018

Фінтех і Картки
1076
Finance.ua спільно з порталом «Мінфін», а також групою експертів розробили 11 критеріїв оцінки того, чи іншого інтернет-банкінгу. Вони охоплюють як функціонал, так і зручність використання сервісу.
Загалом на номінацію найкращого інтернет-банкінгу України за версією FinAwards 2018 претендувало 14 банків. Але переміг тільки ПриватБанк (Приват 24).
Private24 надає найбільший спектр функцій. Тут є і прості перекази на карту, й комуналка, й бюджетні платежі. Загалом, розробники неабияк постаралися, задовольнивши потреби навіть найвимогливіших клієнтів.
Більш того, всі функції Private24 знайти дуже просто і швидко. А сам інтернет-банкінг — працює, як годинник.
«Private 24 — ціла екосистема. Ми намагаємося задовольнити всі потреби клієнтів. Наприклад, є екосистема для автолюбителів. Їм ми пропонуємо майже весь спектр послуг — страховки, оплата штрафів, паркування, скоро з’являться паливні карти і т.д. Ми завжди намагаємося йти від потреб наших клієнтів, і особливо важливо, щоб клієнт зміг отримати сервіс всього в два кліка», — розповіла керівник eCommerce проектів ПриватБанку Христина Кармазіна на церемонії вручення премій FinAwards 2018.
Команда Привату не збирається зупинятися на досягнутому і незабаром представить ще більше «пряників».
«У цьому році у нас дуже амбітна стратегія розвитку Privat24. Вона націлена на залучення нових клієнтів», — додала Кармазіна.
За матеріалами:
Мінфін.com.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас