Intel відмовляється від виробництва розумних окулярів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Intel відмовляється від виробництва розумних окулярів

Фондовий ринок
249
Intel підтвердила, що вона планує закрити підрозділ New Devices Group (NDG) і припинити розробку своїх розумних окулярів Vaunt. Про цей проект стало відомо в лютому.
За даними The Information, в результаті цього закриття будуть звільнені деякі співробітники з команди, яка в даний час налічує близько 200 осіб.
У заяві Intel сказано, що компанія продовжує працювати над новими технологіями і пристроями, але не всі ці розробки трансформуються в готові споживчі товари. Проект Superlight (кодова назва Vaunt) є прикладом того, як Intel розробила споживчі окуляри доповненої реальності, які відрізняються від інших. Але іноді доводиться робити нелегкий вибір і відмовлятися від пристроїв, якщо динаміка ринку не забезпечить підтримку подальших інвестицій.
Ще кілька місяців тому Intel планувала запустити програму раннього доступу до Vaunt для розробників ближче до кінця поточного року. Точні терміни виходу споживчої версії окулярів не називалися, але до їх випуску планувалося залучити партнерів з досвідом роздрібних продажів, в тому числі серед виробників оправ і лінз, щоб залучити цільову аудиторію до нового продукту.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас