Заступника мера Миргорода спіймали на хабарі у $300 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Заступника мера Миргорода спіймали на хабарі у $300

Кримінал
537
Заступник мера Миргорода намагався дати хабар керівнику управління захисту економіки Нацполіції в Полтавській області. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури.
За її даними, хабародавця затримали 16 квітня під час передачі грошей. В операції брали участь прокуратура, СБУ і поліція.
Відзначається, що чиновник намагався дати $300 майору поліції, начальнику міжрайонного відділу Управління захисту економіки Нацполіції в Полтавській області за те, щоб правоохоронці не складали по відношенню до його родича протокол про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією. Родича заступника мера, який керує комунальним підприємством, підозрювали в порушенні вимог фінансового контролю. За це йому загрожує штраф в розмірі від 50 до 2500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.
Згідно з повідомленням, наразі затриманому готується повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 369 КК україни (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовій особі). Йому загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.
Також складається клопотання до суду про обрання заступнику градоначальника запобіжного заходу і відсторонення від посади.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас