Hyperloop Transportation почала будувати у Франції тестову установку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hyperloop Transportation почала будувати у Франції тестову установку

Технології&Авто
301
Hyperloop Transportation Technologies (HTT) почала будівництво у Франції тестової установки для вантажопасажирських перевезень і планує запустити її в цьому році. Про це повідомляє видання Engadget.
В Тулузу прибула перша партія труб для системи вантажопасажирських перевезень. “Внутрішній діаметр труб становить 4 м; таким чином, система оптимізована як для транспортування пасажирських капсул, так і вантажних контейнерів”, — уточнили в компанії.
В рамках першої фази проекту планується побудувати ділянку магістралі завдовжки 320 м і почати її експлуатацію в цьому році. Передбачається, що цей короткий маршрут буде готовий до тестування вже в цьому році. Після завершення першого випробувального відрізка Hyperloop Transportation Technologies планує приступити до створення більш довгої тестової ділянки транспортної системи, довжина якої складе вже близько 1 км. Ця ділянка буде розміщена на пілонах на висоті 5,8 м. Роботи над цим треком повинні завершитися до 2019 року, після чого планується приступити до його тестування.
Планується перша повністю функціональна пасажирська капсула, створення якої на даний момент ведеться іспанською компанією Carbures. Капсула повинна надійти на тестовий майданчик влітку цього року.
Капсула дозволить розмістити від 28 до 40 пасажирів та зможе розвивати швидкість до 1220 км/год, долаючи звуковий бар’єр. Передбачається, що капсула буде показана публіці напередодні, в процесі або відразу після першої поїздки.
Передбачається, що перша — коротша — тестова ділянка буде використовуватися в основному для аеродинамічних, повітряних та інших рутинних випробувань. Це обумовлено її невеликою довжиною. Друга ділянка, ймовірно, дозволить продемонструвати можливості системи і встановити рекорд швидкості для транспортної системи Hyperloop. Наприклад, компанія Hyperloop One змогла розігнати свою капсулу до швидкості 386 км/год, але на більш короткому тестовому треку довжиною до 500 метрів.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас