Samsung випустив "смартфон" для "правильних студентів" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung випустив "смартфон" для "правильних студентів"

Фондовий ринок
1404
Компанія Samsung представила на ринку Південної Кореї нову модель Galaxy J2 Pro, яка розрахована на студентів, які намагаються не відволікатися на Інтернет. Новий апарат користується популярністю у батьків студентів молодших курсів і старшокласників, повідомляє AIN.
J2 Pro виглядає як звичайний бюджетник: дозволяє дзвонити, писати повідомлення і знімати на вбудовану камеру. Однак у J2 Pro немає модулів для підтримки 2G або 3G, а також відсутня можливість підключення до мереж Wi-Fi.
Апарат має 5-дюймовий дисплей Super AMOLED з роздільною здатністю qHD, працює на базі чотирьохядерного процесора з тактовою частотою 1.4 GHz, має 1,5 ГБ оперативної пам’яті та накопичувач на 16 Гб (розширюється за допомогою SD-слота). Він поставляється з одним попередньо встановленим додатком, Diodict 4, який допомагає студентам вчити нові слова з корейської та англійської мов. Про встановлену оперативну систему відомостей немає, але найімовірніше, на борту Android із зовнішньою оболонкою.
Вартість J2 Pro в Кореї — $185, але незвичайний «смартфон» можна отримати і безкоштовно. Samsung запустила для студентів коледжів спеціальну акцію: вони зможуть отримати повний рефанд коштів, якщо куплять J2 Pro протягом червня, а після здачі іспитів придбають будь-який смартфон компанії з топових серій S або A.
За матеріалами:
ain.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас