Саудівська Аравія зацікавилася співпрацею з НКМЗ в ливарному виробництві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Саудівська Аравія зацікавилася співпрацею з НКМЗ в ливарному виробництві

Фондовий ринок
409
Представники Ectar United Trading Company (Саудівська Аравія) відвідали Новокраматорський машинобудівний завод (НКМЗ, Донецька обл.) з метою встановлення технічного і технологічного партнерства у сфері ливарного виробництва.
Згідно з прес-релізом НКМЗ, представники Ectar United Trading відвідали металургійні і механообробні цехи, ознайомилися з автоматизованими кувальними комплексами, обробними центрами в механічних цехах.
“Також гості не обійшли увагою редукторний цех, який один з кращих не тільки на підприємстві, але і в Європі. У підсумку вони були вражені станом цехів, що зазнали ергономічної реконструкції, культурою виробництва і якістю продукції. Раніше ми не співпрацювали з цією країною, і очікуємо продовження контактів для встановлення партнерства”, – зазначають на НКМЗ.
Прес-служба заводу також інформує, що НКМЗ увосьме взяв участь у найбільшому виставковому заході Узбекистану – ІХ міжнародному промисловому форумі UzbekistanIndustrial Forum-2018.
“З Узбекистаном НКМЗ співпрацює близько 60 років. На підприємства республіки були поставлені роторні комплекси, крокуючі екскаватори, міксери-конвертери для кольорових металів, стан кварто 1200 р. п. Тільки на Навоїйський ГМК у 1992-2008 роках новокраматорці поставили 50 рудорозмельних млинів”, – наголошується в прес-релізі.
На промисловому форумі UzbekistanIndustrial-2018 узбецькі промисловці найчастіше цікавилися рудорозмольним обладнанням НКМЗ, а також можливостями прохідницьких комбайнів при проходці тунелів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас