США знайшли заміну "Північному потоку-2" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США знайшли заміну "Північному потоку-2"

Енергетика
2765
Сполучені Штати Америки зможуть експортувати енергетичні ресурси за зниженими цінами. Про це заявила постійний представник США при НАТО Кей Бейлі Хатчісон, додавши, що такий крок допоможе країнам зняти залежність від російського газу.
За її словами, протягом півтора року Америка не мала можливості для забезпечення доступного експорту нафти і газу, оскільки США повинні були переконатися в тому, що їм самим вистачить ресурсів для власного споживання.
“Ми будемо в змозі експортувати нафту і природний газ за зниженими цінами, які зможуть стати диверсифікованими ресурсами, зокрема для України, і ми сподіваємося, Німеччини, тому що ми не хочемо, щоб російський “Північний потік-2” почав стримувати європейську відповідь на російську агресію”, – заявила Бейлі, додавши, що новий проект російського газопроводу зробить деякі країни ще більш залежними від Росії.
Як відомо, на сьогоднішній день Німеччина повністю схвалила будівництво газопроводу “Північний потік-2” на частині своєї території. Два дозволи також видала Фінляндія. Тепер РФ належить отримати дозволи у Швеції та Данії.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас