Чеський Експортний Банк продає завод у Київській області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чеський Експортний Банк продає завод у Київській області

Фондовий ринок
650
Чеський Експортний Банк продає підприємство в селі Кузьминці Кагарлицького району Київської області. Завод з виробництва керамоблоків оснащений сучасним обладнанням провідних світових виробників, що дозволяє застосовувати новітні технології виготовлення цегляної продукції. Стартова ціна – 277 млн грн.
Завод виставлено на онлайн-аукціон СЕТАМ. Подання заявок на участь в торгах – до 25 травня 2018 року. Загальна площа будівель становить близько 16 тис. кв. м. Площа ділянки становить 3 га. До складу будівель входять приміщення, де знаходяться технологічні лінії та майданчики для розміщення технологічного обладнання, адміністративно-побутові приміщення, а також площа для розміщення другої черги заводу. До будівлі виробничого корпусу прибудовані адміністративно-побутові приміщення в три поверхи.
Виробничі потужності підготовчого цеху дозволяють забезпечити роботу одночасно двох черг заводу і виробляти до 120 млн керамоблоків на рік. Продукцію можна використовувати як в висотному, так і в малоповерховому будівництві.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас