Українці придумали новий вид заробітку на поляках - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці придумали новий вид заробітку на поляках - ЗМІ

Технології&Авто
2943
Українці почали займатися новим видом “бізнесу” – виготовляти водійські права для громадян Польщі. Про це повідомляє Укроп.
Повідомляється, що для виготовлення використовуються бланки з Криму і Донецька, перевірити законність яких практично неможливо. Такі послуги користуються у поляків великим попитом, адже там позбутися прав за неправильну їзду дуже легко. На просторах Мережі оприлюднено оголошення, в якому зазначено, що придбати водійське посвідчення можна без внесення авансу безпосередньо під час отримання документа. Українські права полякам пропонують будь-якої категорії – А, В, С – з можливістю обміну на польські права через шість місяців.
Експерти звертають увагу на те, що використовувані бланки з Криму і Донбасу повинні значитися в базі МВС як втрачені. Вартість такої послуги становить від 1000 до 3000 євро.
“Видавати нові права складніше, до того ж їх можна пробити по базі. Та й навряд чи хтось захоче чекати за 3000 євро нових прав, якщо за 1000-2000 євро можна отримати кримський варіант”, – зазначає експерт.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас