Audi вивела на тести спортивний кросовер SQ3 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Audi вивела на тести спортивний кросовер SQ3

Технології&Авто
386
Інженери Audi приступили до дорожніх випробувань спортивної версії кросовера Q3 другого покоління.
Очікується, що стандартну версію Q3 представлять цього літа, а SQ3, ймовірно, з’явиться незабаром після цього, повідомляє Autocar.
Кросовер наступного покоління побудують на платформі MQB, що дозволить зробити автомобіль дещо легшим. Машина отримає нову решітку радіатора, масивні колісні арки і великі колісні диски.
Audi SQ3 отримає 2,5-літровий бензиновий мотор. Потужність агрегату складе приблизно 340 к. с. Мотор буде працювати спільно з шестиступінчастою механічною коробкою передач або “роботом” з двома зчепленнями.
Також очікується поява найпотужнішої версії кросовера під назвою RS Q3. Очікується, що таку модифікацію оснастять 2,5-літровим мотором з віддачею 395 к. с.
Серед функцій, доступних для нового Q3, буде віртуальний дисплей Audi Cockpit з графікою HD, головним дисплеєм, сенсорною інформаційно-розважальною системою 9,2 дюйма, бездротовою зарядкою смартфона і повним набором функцій підключення, що підтримують Apple CarPlay і Android Auto для смартфонів.
Джерела Audi, які беруть участь у проектуванні нового автомобіля, також підтверджують, що компанія працює над електричною версією другого покоління Q3 в рамках планів щодо дотримання правил Китаю щодо нових енергоносіїв. Передньопривідний Q3 e-tron, задуманий, щоб конкурувати з електрокаром від BMW. Ймовірно, його оснастять електродвигуном потужністю 134 к. с. і літій-іонним акумулятором на 35,8 кВт.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас