Ikea випустила свої перші Bluetooth-колонки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ikea випустила свої перші Bluetooth-колонки

Технології&Авто
330
Поки всі чекають чогось грандіозного від партнерства Sonos і Ikea, остання запустила в продаж свої власні Bluetooth-колонки. Вони називаються Eneby і доступні в двох розмірах: 20,3 × 20,3 і 30,5 × 30,5 см.
Покупці можуть обирати колонки з кількох колірних варіантів: з пластиком чорного або білого кольору і чорною або сірою тканиною з поліестеру. Менший пристрій позиціонується як портативний, оскільки оснащений ручкою. Є можливість докупити набір батарей: з ними колонка зможе працювати без підключення до мережі електроживлення до 10 годин.
Динаміки мають функцію автоматичного вимкнення з метою економії енергії в разі простою. Підключити джерело звуку до колонки можна не тільки по Bluetooth, але і по 3,5-міліметровому AUX-кабелю. До кожної з колонок є можливість під’єднати до восьми Bluetooth-пристроїв. Характеристики звучання Ikea не надала, але пристрої оснащені окремими високо- і низькочастотними динаміками.
Eneby можна ставити на горизонтальні поверхні і вішати на стіни — підставка продається окремо за $10. Менша модель пристрою обійдеться в $49, більша — $89. Набір батарей продається за $20.
Як і більшість інших товарів від Ikea, колонки вимагають збірки — щоправда, мінімальної. Йдеться здебільшого про прикріплення ручки до меншої моделі. На даний момент пристрій не можна придбати на сайті компанії, натомість вони доступні в більшості магазинів — але тільки в США і Великій Британії.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас