НАЗК перевірить декларацію Омельченка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НАЗК перевірить декларацію Омельченка

Казна та Політика
252
Національне агентство з запобігання корупції на своєму засіданні ухвалило рішення про проведення повної перевірки електронних декларацій ще трьох осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2015 і 2016 роки, в тому числі депутата Київради Олександра Омельченка, з посиланням на НАЗК передає УНН.
Разом з цим було прийнято рішення про результати здійснення повної перевірки електронної декларації, а також про продовження терміну повної перевірки декларацій ще 14 осіб.
Суб’єкти декларування, щодо яких почнуть перевірку:
- Омельченко Олександр Олександрович, депутат Київської міської ради, на підставі інформації, отриманої від Національного антикорупційного бюро України, за 2016 (виправлено).
- Оксюта Тарас Григорович, суддя Солом’янського районного суду міста Києва, 2015 року (виправлено), а також за 2016 рік.
- Мінаєва Ольга Михайлівна, суддя Харківського апеляційного адміністративного суду, за 2016 рік.
Розпочаті перевірки декларацій триватимуть 60 календарних днів і почнуться наступного дня за днем ​​прийняття цих рішень. Крім того, під час засідання було прийнято рішення стосовно 14 осіб про продовження терміну повної перевірки декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, на додаткові 30 календарних днів.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас