Dragon Capital купує 50% акцій виробника м'яса — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Dragon Capital купує 50% акцій виробника м'яса

Фондовий ринок
533
Антимонопольний комітет України дозволив інвестиційній компанії Dragon Capital через NUF Equity Investments Limited придбати 50% в UPG Food Holdings Limited (обидва Нікосія, Кіпр), яка володіє великою компанією з виробництва м’яса індиків.
Згідно з повідомленням АМКУ, відомство також надало дозвіл на узгоджені дії компаніями NUF Equity Investments Limited і Dytchi-Invest Limited у вигляді виконання умов проекту договору купівлі-продажу акцій, який буде укладений між компаніями щодо утримання від конкуренції, терміном на п’ять років.
В Dragon Capital поки не коментують купівлю виробника м’яса індиків.
UPG Food Holdings Limited, бенефіціарами якого є Юлія і Володимир Дутчак, володіє групою компаній “УПГ-Інвест”, заснованою в 2002 році. Займається вирощуванням індиків і виробництвом м’яса під ТМ “Сяйвір”. Включає в себе кілька виробничих комплексів загальною площею близько 60 тис. кв. м, забійний цех, обладнання для охолодження та миттєвої заморозки м’яса. Потужність виробництва – 12 тис. тонн м’яса на рік.
Нагадаємо, Інвестиційна компанія планує стати власником фінансової компанії “Інвесткепітал”. Національна комісія з регулювання ринків фінансових послуг 29 березня дозволила купити 100% акцій зазначеної фінкомпанії. В даний час її кінцевим бенефіціарним власником є ​​Олександр Ублінських (заступник директора з торгівлі цінними паперами в Dragon Capital).
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас