Китайський Alibaba подає до суду на "Alibabacoin" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайський Alibaba подає до суду на "Alibabacoin"

Фондовий ринок
599
Китайський гігант електронної комерції Alibaba подав позов проти засновників криптовалюти під назвою «Alibabacoin», стверджуючи, що проект порушує його права на товарний знак.
Компанія подала позов до суду Південного округу Нью-Йорка, США. Представники компанії Alibaba вважають, що обвинувачені використовували бренд компанії, щоб залучити 3,5 мільйона доларів через ICO.
Замість того, щоб створити якусь цінність або продукт під власним брендом, відповідачі вирішили використовувати бренд Alibaba, щоб змусити громадськість та інвесторів повірити, що за їхнім проектом стоїть китайська компанія, що не є правдою.
Окружний суддя США Кімба Вуд видав тимчасову обмежувальну постанову, а також вимагав, щоб Alibabacoin Foundation, яка базується в Дубаї, надала роз’яснення і пояснила, чому на неї не варто накладати додаткові санкції.
Alibaba також заявила, що кілька новинних видань помилково повідомили про зв’язки між Alibaba і Alibabacoin Foundation. Водночас, в прес-релізі від 26 березня Фонд заявив, що “він не є партнером, не укладав ніяких угод або контрактів з Alibaba.com”.
Alibaba хоче отримати судову заборону на діяльність фонду, а також має намір стягнути з нього компенсацію, сума якої не уточнюється.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас