Нігерія може стати хабом для українського експорту в Африку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нігерія може стати хабом для українського експорту в Африку

Казна та Політика
381
Нігерія може стати логістичним хабом, який дозволить українським виробникам виходити на ринки Африканського континенту.
Як повідомила прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі, про це заявила торговий представник України Наталія Микольська, яка очолює торгову місію в Гану і Нігерію.
“Нігерія – один з ринків у фокусі для нашого експорту згідно з експортною стратегією України. Загалом, серед таких ринків – ЄС і 20 інших країн світу. Нігерія може грати роль логістичного хаба при виході на інші африканські ринки. Обидві країни (Нігерія і Гана – ред.) є одними з найбільш перспективних ринків збуту на Африканському континенті, в тому числі завдяки зростанню кількості споживачів. тому ми відкриваємо ринки Африки українським експортерам”, – сказала вона.
За словами Микольської, метою торгової місії є розширення торговельних відносин з африканськими країнами і вивчення системи торгових бар’єрів.
“Торгова місія має стратегічне значення для українського бізнесу. Економіка регіону показує стрімке зростання, і за прогнозами до 2030 року Нігерія першою серед країн Африки увійде в ТОП-20 світових економік. Тому українським виробникам потрібно виходити туди вже сьогодні: проводити аналіз ринку, шукати контакти, розробляти логістичну та маркетингову стратегію. Це тривала робота, яку ми починаємо з цієї торгової місії”, – зазначила торгпред.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас