Coincheck куплять за мільярди ієн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Coincheck куплять за мільярди ієн

Фінтех і Картки
301
Як повідомляє Nikkei Asian Review з посиланням на неназвані джерела, японська компанія-постачальник фінансових послуг Monex запропонувала придбати контрольний пакет акцій криптовалютної біржі Coincheck. Очікується, що це буде угода на “мільярди ієн”.
Згідно з Nikkei, біржа Coincheck, яка стала ціллю найбільшої хакерської атаки 26 січня, яка призвела до крадіжки NEM на суму близько 530 мільйонів доларів, “активно шукає підтримки з боку третьої сторони”. З моменту злому колишні клієнти біржі вже подали три масові позови проти неї з метою відшкодування збитків.
Японська онлайн-платформа Monex в даний час оцінюється в 870 мільйонів доларів США. За твердженням анонімних джерел, очікується, що сума операції складе кілька мільярдів ієн. Monex також планує повністю замінити керівництво майбутньої дочірньої компанії і має намір відновити весь спектр послуг, пропонованих Coincakeck.
Як стверджують автори замітки Nikkei, новина про поглинання Monex привела до того, що ціна на біткойн зросла на 5% до 7355 доларів США станом на 13:52 за японським часом. Це свідчить про те, що криптовалютні інвестори раді тому, що компанія зі сфери фінансових послуг, яка добре зарекомендувала себе, зайде на криптовалютний ринок. Інвестори Monex також зраділи цій новині, бо акції компанії на Токійській фондовій біржі зросли на 23%.
Nikkei стверджує, що офіційне оголошення про придбання може бути зроблено на цьому тижні.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас