Квитки в німецькі музеї можна оплатити криптовалютою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Квитки в німецькі музеї можна оплатити криптовалютою

Фінтех і Картки
237
Пам’ятки Німеччини, як і навчання Швейцарії, почали приймати до оплати криптовалюти. Популярні серед туристів культурні та історичні місця відкрили новий спосіб оплати за квитки. Про це повідомляє CCN.com.
У числі таких пам’яток баварський замок Нойшванштайн, Боденське озеро на кордоні Німеччини, Австрії та Швейцарії, а також найбільший парк розваг в країні «Європа-парк» тепер приймають до оплати біткойни. Поряд з пам’ятками криптовалютами можна розплатитися за послуги Національного комітету з туризму.
Нагадаємо, що на даний момент курс біткойна і ще 4 головних криптовалют знижується. Однак, це не стало перешкодою для введення віртуальних монет як засобу оплати в українських кафе і ресторанах. Так, мережа італійських ресторанів Pestо Cafe оголосила, що тепер за їхні послуги можна розплатитися біткойнами. Новація доступна і в такому закладі громадського харчування, як Mister Twister. Тут приймають не тільки біткойн, але також Litecoin, Dash і Waves.
На противагу такій тенденції ігрова платформа Steam вирішила відмовитися від криптовалют і закрила цю опцію для гравців, пояснивши це нестабільністю курсу віртуальних грошей.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас