5 найкращих пікапів Volkswagen — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

5 найкращих пікапів Volkswagen

Технології&Авто
4528
Ця компанія створювала за свою багаторічну історію багато концептів і серійних версій таких автомобілів. Пропонуємо до вашої уваги 5 найкращих пікапів Volkswagen.
Пікап VW Atlas Tanoak створений на базі позашляховика. Природно, він отримав деякі елементи і обладнання, характерні тільки для пікапів. Чи піде цей концепт в серійне виробництво? Поки що не відомо, але шансів мало.
Невеликий пікап VW Tristar TDI, створений на базі T6 Transporter, показали в 2014 році. Він оснащувався 2,0 л турбодизелем потужністю 201 к.с. і 450 Нм крутного моменту. Через два роки з’явився пікап T6 Transporter, який, на жаль, не був схожий на концепт Tristar.
Показаний у 2012 році на Женевському автосалоні концепт VW Amarok Canyon, на жаль, не потрапив у серійне виробництво. Проте цей концепт отримав цікавий дизайн кузова і відмінні позашляхові можливості.
Концепт VW Saveiro Rocket був офіційно представлений в 2010 році на автосалоні в Сан-Паулу, Бразилія. У серійне виробництво він не потрапив. Думаємо, це було правильне рішення – дуже суперечливий дизайн у цього пікапа.
VW Pickup Concept дебютував в 2008 році. На його базі через два роки побудували Amarok. Причому серійна версія не сильно відрізнялася від свого концепту.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас