Китайська TCL відродить легендарний бренд гаджетів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайська TCL відродить легендарний бренд гаджетів

Фондовий ринок
662
Компанія TCL, яка випускає пристрої під брендом Alcatel, планує запустити в продаж у другій половині цього року смартфон під маркою Palm.
Смартфони Palm будуть створюватися у співпраці з американським брендом стільникового зв’язку Verizon, повідомляє Android Police з посиланням на власні джерела.
Verizon був давнім партнером Palm, продаючи більшість мобільних телефонів марки Pre і Pre 2 під управлінням WebOS. Verizon планував вивести на ринок модель Pre 3, але телефон був скасований тодішнім покупцем Palm.
Реліз нового апарату, наступника моделей Pilot і Pre, очікується в другій половині цього року. У 2017 році представники TCL говорили про орієнтування на старших користувачів. Можливо, новинка стане свого роду “нішевим смартфоном”.
Вважають, що пристрої будуть працювати на Android, оскільки webOS, яку Palm спочатку розробляла для своїх продуктів, тепер належить компанії LG. Які-небудь інші подробиці поки що відсутні. Технічні характеристики пристрою тримаються в секреті.
Фірма Palm була заснована ще в 1992 році, а в кінці 90-х і початку 2000-х цей бренд став одним з найбільш згадуваних в сегменті мобільної електроніки. Навесні 2010 року компанія Palm була куплена корпорацією Hewlett-Packard за $1,2 млрд. Згодом продажі пристроїв під маркою Palm були згорнуті через слабкий попит, а ще через деякий час права на цей бренд були продані китайською TCL.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас