Кабмін перенаправив Міненерго 65,8 мільйона від ЄС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін перенаправив Міненерго 65,8 мільйона від ЄС

Казна та Політика
95
Уряд спрямовує 65,8 млн грн, отриманих від ЄС в рамках реалізації Угоди про фінансування програми “Продовження підтримки реалізації Енергетичної стратегії України”, на заходи з розвитку галузі енергетики.
Про це йдеться у розпорядженні уряду від 28 березня 2018 р. № 189-р.
“Уряд розподілив залишок коштів спеціального фонду державного бюджету для підтримки розвитку галузі енергетики. Загальний обсяг фінансування становить 65,8 млн гривень”, – йдеться у повідомленні.
Прийняття рішення дозволить здійснити додаткове фінансування заходів з будівництва, реконструкції та технічного переоснащення енергетичних об’єктів або їх частин; з розроблення та впровадження системи своєчасного виявлення, попередження та нейтралізації кіберзагроз в паливно-енергетичному комплексі; зі створення та впровадження інформаційно-аналітичної системи забезпечення зберігання, передачі, обігу та обробки даних в паливно-енергетичному комплексі тощо.
Як повідомлялося, 18 грудня 2013 року уряд України і Європейський Союз, представлений Європейською Комісією, підписали Угоду про фінансування програми “Продовження підтримки реалізації Енергетичної стратегії України”, згідно з якою ЄС взяв на себе зобов’язання щодо здійснення фінансування обсягом максимум 45 мільйонів євро. Термін виконання цієї Угоди про фінансування починається з дати набрання чинності цією Угодою про фінансування – 20 грудня 2013 року і закінчується через 78 місяців після цієї дати.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас