ФГВФО виставив на продаж права вимоги за кредитами 5 компаній за 685,3 млн гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФГВФО виставив на продаж права вимоги за кредитами 5 компаній за 685,3 млн гривень

Кредит&Депозит
193
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставив на продаж права вимоги за кредитами 5 компаній за 685,3 млн гривень.
Про це йдеться в повідомленні фонду.
6 квітня в системі “ProZorro.Продажі” відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитами п’яти компаній, що входять до складу холдингу, що управляє відомими роздрібними продуктовими мережами в Україні та Молдові.
Права вимоги за кредитами, заборгованість за якими склала 685,26 млн гривень, виставляються на торги за голландською моделлю. Початкова ціна реалізації – 685,26 млн гривень; автоматично і покроково максимально ціна може знизитися до 137,05 млн гривень. Згідно з повідомленням фонду, одним лотом на торги виставляються права вимоги за шістьма кредитами.
В один пул об’єднані активи трьох банків – банку “Форум”, банку “Київська Русь” та Дельта Банку. Фонд констатує, що раніше активи виставлялися на індивідуальні торги від 9 до 13 разів.
Наголошується, що всі позичальники – п’ять юридичних осіб – не перебувають у процесі припинення, ведуть активну господарську діяльність і входять до складу холдингу. Зокрема, в забезпечення за договорами банкам передано нерухоме майно – центр підготовки товарів сільськогосподарського призначення загальною площею 24 338,6 кв. м та земельні ділянки площею 16 га.
Також в забезпечення передані товари в обороті: продуктова і промислова група, що зберігаються за адресами: Київська область, Бориспільський район, Вишеньківська сільрада; Київ, вул. Вербицького, 18, магазин “Велика Кишеня”; Дніпропетровськ, бул. Зоряний, 1А, м-н “Велмарт”; Київ, вул. Дружби народів, 6, магазин “Велика Кишеня”; Київська область, місто Обухів, вул. Київська, 119, магазин “Велика Кишеня”.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас