ЦБТ ВІП: відгуки про перспективні інвестиції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЦБТ ВІП: відгуки про перспективні інвестиції

Фондовий ринок
235
ЦБТ ВІП: відгуки про перспективні інвестиції
«Інновація відрізняє лідера від послідовника»
Стів Джобс
Чи часто Ви задавали собі питання: чи досягли Ви успіху? Припустимо, Ви бізнесмен з уже розвиненим бізнесом і задоволені тим, що відбувається. Вершини скорені, бізнес стоїть на твердому ґрунті, але здається, що чогось не вистачає. Справжній ділок ніколи не буде задоволений однією вершиною, він постарається добитися більшого, не зупиняючись на досягнутому. Але як знайти новий вид діяльності, щоб він був не тільки цікавий, але й приносив гідний прибуток?
Відповіддю на ці питання може стати робота на фінансових ринках. З давніх-давен заробіток за допомогою біржі привертав увагу цілеспрямованих і самодостатніх людей. Саме для таких бізнесменів фахівцями компанії Центр Біржових Технологій був розроблений статусний проект CBT VIP, відгуки про який розповідають про способи підвищення свого доходу без ризику. Крім іншого, ЦБТ, спільно з компанією-партнером TeleTrade, надає відсоток на внесок, розмір якого залежить від рівня Вашого статусу.

ЦБТ VIP — історія перемоги

VIP-статус — це не тільки якесь привілейоване становище в суспільстві, а й певна відповідальність.
Приклад успіху добре показує історія легенди трейдингу Уоррена Баффета — одного з найбагатших людей в світі. Крім іншого, Баффет є найбільшим благодійником в історії. Уже в одинадцятирічному віці Баффет спробував свої сили на фінансових ринках, а у тринадцять — подав податкову декларацію. Перші гроші для подальших інвестицій Баффет заробив завдяки своїй ідеї — установці в перукарнях салонах пінбольних автоматів.
Сьогодні ми розглянемо переваги статусу CBT VIP, відгуки про який показують його продуктивність і високоприбутковість.
ЦБТ ВІП: відгуки про перспективні інвестиції

Відгуки про ЦБТ ВІП: цінність VIP-статусу

Гроші — це загальноприйнята універсальна енергія обміну. Якщо Ваш капітал лежить «мертвим вантажем», він на Вас не працює.
Переваги вибору CBT VIP-статусу:
  • Привілейовані умови:
-бонус у вигляді 24% річних або 2% щомісяця на Ваш депозит;
-від 30% прибутку більше, ніж на стандартних рахунках;
-10% за закриті угоди;
-cash back компенсація 20% від негативних свопів;
-20% від суми вкладу на ваш рахунок.
  • сервіс:
-особистий фінансовий менеджер;
-керуючий капіталом;
-виділена VIP-лінія для проведення угод;
-відвідування market-discussion і семінарів з фінансової тематики, безкоштовне навчання авторському бізнес-курсу CBT Belastium.
ЦБТ ВІП: відгуки про перспективні інвестиції

ЦБТ VIP: відгуки про гарантії безпеки інвестицій

Для того, щоб реально заробляти на біржі, необхідно знати, як діють фінансові інструменти, глибоко розбиратися в специфіці торгів і стратегій. Такими знаннями володіють професійні брокери і трейдери.
Вибравши пакет CBT VIP, Ви відкриєте для себе всі мислимі можливості, які надає фінансовий світ. Відгуки про цей продукт серед клієнтів розповідають про унікальні можливості отримання значного прибутку за допомогою перспективних інвестицій.
Але найголовніше, VIP-статус надає можливість заробляти в середньому більше 50%, завдяки широкій бонусній програмі. Співпраця з компанією Центр Біржових Технологій — це шлях до стабільності і успіху!
Зв’язатися з нами можна, зателефонувавши за номером гарячої лінії: 0 800 500 222.
За матеріалами:
TeleTrade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас