За 3-5 років відновимо дороги в країні - Гройсман — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За 3-5 років відновимо дороги в країні - Гройсман

Казна та Політика
2665
Кабінет Міністрів України виділяє значні кошти на ремонт і будівництво доріг, тому вимагає якості робіт і залучення місцевої влади до будівництва через механізми фінансової децентралізації.
Про це сказав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.
«У 2016 році я взяв під свою відповідальність питання доріг. Обсяги фінансування стали значно більшими, – зазначив голова уряду. – Ми за 3-5 років відновимо дороги України. Вже зараз ми підвищили відповідальність підрядників – створили мобільні групи перевірки. Хто халтурив при будівництві, виправить помилки за свій рахунок. Також вводимо гарантії якості на 5-10 років».
Він зазначив, що велика увага буде приділена місцевим дорогам.
«За 5 років ми зробимо більш ніж 50% доріг в Україні. Будуть зроблені місцеві дороги, 10 млрд грн з Дорожнього фонду передамо на місця. У містах і громадах доріг робиться набагато більше вже зараз», – зазначив прем’єр-міністр.
21 березня уряд схвалив нову економічну програму розвитку українських доріг на 2018-2022 роки і подальші періоди, представлену виконуючим обов’язки голови «Укравтодору». ДФС і МОМ відкривають нові можливості для співробітництва у сфері управління кордонами. Результатом реалізації програми має стати ремонт і розвиток 6692 кілометрів доріг.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас