Стала відома ціна квитків на рейси авіакомпанії Ryanair — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стала відома ціна квитків на рейси авіакомпанії Ryanair

Особисті фінанси
4993
Ціна квитків на рейси авіакомпанії Ryanair з України стартує від 9,99 євро.
Про це повідомила голова Офісу Національної інвестиційної ради Юлія Ковалів.
“Переговорний процес з Ryanair, який тривав понад рік, отримав логічне продовження, і ми вітаємо керівництво аеропорту та Міністерство інфраструктури. Компанія запустить рейси з Києва та Львова до Європи вже в жовтні. Перевізник отримав рівні умови для початку роботи в аеропорту Бориспіль, оскільки аеропортові збори для всіх компаній, включно з Ryanair, визначаються кількістю пасажирів і рейсів, а не відомою назвою компанії чи гучним резонансом навколо планів зайти в Україну. Це дозволить і надалі розширювати кількість лоу-костерів, які літатимуть в Україну”, – наголосила вона.
За словами Ковалів, вартість квитків на рейси авіакомпанії Ryanair з України стартує від 9,99 євро.
У свою чергу Петро Порошенко сьогодні зазначив, прихід компанії в Україну – знак якості інвестиційного клімату. З його слів, квитки для українців коштуватимуть дешевше ніж EUR40.

Довідка Finance.ua:

  • Як відомо, в липні 2017 року ірландська авіакомпанія Ryanair скасувала запланований вихід на український ринок через те, що київський аеропорт не виконав угоду і став на сторону авіакомпаній з високими тарифами, зокрема “Міжнародні авіалінії України”.
  • Однак в січні 2018 року міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що переговори з “Ryanair” перебувають на завершальному етапі – і локуостер може прийти на ринок України до кінця зими. Але згодом він уточнив, що Ryanair почне літати в Україну з осені 2018 року.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас