У Китаї відкрився перший семизірковий готель — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Китаї відкрився перший семизірковий готель

Нерухомість
1244
Готель Wanda Reign на набережній Бунд в Шанхаї будувався 3 роки і обійшовся в $515 млн, причому чимала частина суми пішла на вишукане оформлення інтер’єру.
У лобі гості проходять по підлозі, вимощеній жадеїтом, між мармуровими колонами, антикварними меблями і стінами з мозаїками і творами сучасних китайських художників.
Вишуканий дизайн поширюється на весь інтер’єр: в чотирьох обідніх залах – масивні люстри і вітражні вікна. Ці приміщення обслуговує ресторан Marc під керівництвом шеф-кухаря з зірками “Мішлен” Марка Мано, кафетерій, китайський ресторан, заклад з японською кухнею і лобі-лаундж, – розповідає Daily Mail.
Для заходів передбачено танцювальний зал площею 720 квадратних метрів зі стелями висотою вісім метрів. З нього відкриваються панорамні види на район Пудун і річку Хуанпуцзян. У готелі також є, мабуть, найрозкішніший караоке-зал – Universe KTV. У кожному із закритих клубних приміщень караоке є власний танцпол, диско-лазери і новітнє аудіовізуальне обладнання.
У зоні нічного життя готелю знаходиться клуб Club Reign з власними винним і сигарним барами, а також коктейльних баром під відкритим небом. Щоб на наступний день впоратися з наслідками бурхливої ​​ночі, гості можуть відправитися в один з ексклюзивних спа-салонів Shui Spa. У кожному салоні є своя сауна, великі басейни з гарячою і холодною водою, кабінети для різних процедур і відпочинку.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас