Творець Twitter: «Через 10 років біткойн стане єдиною валютою» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Творець Twitter: «Через 10 років біткойн стане єдиною валютою»

Фінтех і Картки
1774
Засновник Twitter, компанії та однойменної криптовалюти Square Джек Дорсі заявив, що протягом десяти років біткойн перетвориться на найбільш впливову валюту світу, якою будуть користуватися мільярди людей по всьому світу
«В кінцевому підсумку світ прийде до єдиної валюти, інтернет прийде до єдиної валюти. Я особисто вважаю, що це буде біткойн», — зазначив він. Незважаючи на те, що зараз біткойн як і раніше відчуває певні проблеми, які, за словами Дорсі, заважають йому стати «ефективною валютою», подальші розробки і поліпшення протоколу, вважає він, неминуче призведуть до змін. «Поки що він повільний і дорогий, але у міру зростання кількості користувачів все це зникне. Є нові офчейн-технології, які роблять блокчейн більш доступним», — додав Дорсі.
Дорсі також окремо висловився про, як йому здається, найважливішу проблему криптовалюти — швидкість. Бізнесмен, який нещодавно інвестував у компанію під назвою Lightning Network, яка спрямована на вирішення проблем з тривалою обробкою біткойна і платою за обробку зі змінною швидкістю, визнав, що у біткойна «зараз немає можливостей стати ефективною валютою». Але він додав, що «є нові технології, які зроблять її більш доступною».
Бізнесмен не вперше висловлюється про майбутнє біткойна — також він заявляв, що криптовалюта здатна залучити більше людей в «світ фінансів», а при запуску платформи Square зазначив, що цей продукт не «про продаж і купівлю», а додаток, який, за допомогою новаторських підходів біткойна, здатний змінити фінансову систему.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас