Голландці навчать Україну виробляти біометан і е/е з біомаси — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голландці навчать Україну виробляти біометан і е/е з біомаси

Енергетика
402
Держенергоефективності домовляється про співпрацю з нідерландськими компаніями, обмін досвідом, знаннями і технологіями в сфері виробництва енергії з біомаси, – йдеться в повідомленні прес-служби відомства за підсумками візиту до Нідерландів української делегації на чолі з головою Агентства Сергія Савчука.
Як розповіли в Держенергоефективності, відбулася зустріч з представниками компанії «HOST», яка є одним з найбільших європейських постачальників біогазових установок, котлів, що працюють на біомасі та відходах, а також когенераційних установок. Унікальність, наприклад, біогазових установок полягає в тому, що вони можуть працювати на різних видах біомаси.
Зокрема, в м. Ваалвіук українська делегація відвідала установку з виробництва біометану. В якості сировини використовуються різні види відходів (рослинництва і харчової промисловості). В результаті ця біогазова установка виробляє 950 кубометрів біометану на годину. Потім біометан поставляється в газову мережу країни.
«Також проведено зустріч з представниками нідерландської компанії «KARA», яка застосовує інноваційні рішення для виробництва тепла та електроенергії з біомаси. У портфоліо компанії – проекти потужністю від 250 кВт до 15 МВт. Філії підприємства розміщені в Німеччині, Південній Африці і, що важливо, в Україні», – розповідається в релізі.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас