США збільшать витрати на підтримку України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США збільшать витрати на підтримку України

Казна та Політика
519
У Конгресі США презентували узгоджений Сенатом і Палатою представників закон про бюджетні асигнування на 2018 рік, в якому збільшено видатки на підтримку України.
Про це в Facebook повідомляє посольство України в США.
“Загальний обсяг допомоги Україні визначили в обсязі 620,7 мільйона доларів, що перевищує відповідний минулорічний показник”, – йдеться в повідомленні.
“Згідно із законопроектом, Пентагону виділяється 200 мільйонів доларів для надання військово-технічної допомоги Україні, що на 50 мільйонів доларів більше за асигнування 2017 року”, – підкреслюють у відомстві.
“Ці кошти будуть спрямовані на фінансування конкретних проектів американської підтримки ЗСУ, зокрема таких, як підготовка військовослужбовців, надання військової техніки і спорядження, летальної зброї оборонного характеру, іншого обладнання та послуг військового призначення, логістичне забезпечення.
Перелік видів допомоги включає також розвідувальну підтримку збройних сил і сил безпеки нашої держави”, – зазначають дипломати.
Кошторис допомоги Україні по лінії Держдепу США та причетних агентств визначили в сумі $420,7 млн – це на $10 млн перевищує видатки минулого року.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас