Протестовано рішення 50GE для транспортних мереж 5G — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Протестовано рішення 50GE для транспортних мереж 5G

Технології&Авто
487
Компанія Huawei, організація Ethernet Alliance і учасники телекомунікаційної галузі успішно протестували можливості взаємодії за стандартом 50GE.
Передбачається, що технологія 50GE, що забезпечує швидкість передачі даних до 50 Гбіт/с, буде використовуватися в транспортних мережах 5G. Базовим станціям 5G буде необхідна пікова пропускна спроможність на рівні 10 Гбіт/с, а пропускна спроможність кільця доступу основної мережі досягне 26 Гбіт/с. На даний момент порти 10GE/25GE не можуть забезпечити такі показники, а недолік портів 100GE, які це дозволяють, – надто висока вартість. Рішенням проблеми може стати застосування 50GE.
В ході виконаного тестування порти 50GE використовувалися для комплексної взаємодії: метою випробування стала перевірка сумісності маршрутизаторів, оптичних модулів і тестових інструментів від різних постачальників. В рамках проведеної роботи аналізувалися пропускна спроможність сервісу, пересилання зі швидкістю лінії, затримки в роботі сервісу, адміністрування та експлуатація мережевої карти 50GE.
Випробування показали, що ця технологія дозволяє передавати пакети різної довжини на лінійній швидкості без втрати протягом тривалого часу. Встановлено, що оптичні модулі різних постачальників можуть взаємодіяти один з одним і забезпечувати передачу даних на відстань до 40 км – це повністю задовольняє вимогам до міських мереж.
«На даний момент стандарт 50GE швидко розвивається і незабаром буде повністю сформований. Згідно з дослідженням LightCounting він продемонструє сукупне щорічне зростання на рівні 218% в наступні п’ять років, що дозволить йому завоювати левову частку ринку», – зазначає Huawei.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас