Бензинова BMW «сімка» зникне з європейського ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бензинова BMW «сімка» зникне з європейського ринку

Технології&Авто
1468
BMW планує найближчим часом припинити виробництво в Європі свого флагманського седана BMW 7 Series з бензиновим двигуном. Причина – невідповідність новому стандарту рівня викидів СО2.
Нові тести автомобілів на рівень викидів шкідливих речовин Євросоюз ввів восени минулого року. Нові правила сертифікації WLTP точніше, ніж раніше, визначають витрату пального і рівень викидів в атмосферу шкідливих речовин.
Щоб автомобілі відповідали стандарту WLTP, вони повинні мати спеціальний сучасний фільтр. Його встановлення вимагає додаткових витрат. Тому BMW вирішив зупинити в Європі виробництво седана BMW 7 Series, який оснащується бензиновим двигуном. Тут є навіть якась іронія, адже дизельні двигуни, після «Дизельгейту», сприймаються в світі як «брудніші», ніж бензинові.
Виробництво седана 7 Series поточного покоління з бензиновими двигунами припиниться в серпні. Його нове покоління з’явиться в 2020 році. У всякому разі, багато джерел називають саме цю дату. А ось дизельні версії 7 Series з серійного виробництва не зникнуть.
Через це німці планують закінчити раніше, ніж очікувалося, випуск спортивного BMW M3, який теж оснащується бензиновим мотором.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас